عکس های مراسم نکوداشت استاد عبدالعظیم پویا در دانشگاه آیت ا. حائری میبد:

رونمایی از کتاب استاد پویا

 

روز گذشته مراسم تجلیل از محقق وپژوهشگر آثار تاریخی و باستانی استان در دانشگاه میبد برگزار گردید

استاد پویاسالن اجتماعات دانشگاه به نام استاد پویا شد

این مراسم با استقبال خوب نخبگان ، پژوهشگران و دانشگاهیان روبرو شد که گوشه ای از این مراسم به تصویر کشیده شده است

دراین مراسم آقایان دکترمسعود جندقی میبدی .دکتردادبه .دکتر کریمزاده میبدی .دکتررادی .دکتر اعرافی وجمعی از مسئولین ومدعوین ودانشجویان دانشگاه حضور داشتند .

این مراسم به مدت ۴ ساعت طول کشید و دراثنای این برنامه سالن اجتماعات دانشگاه میبد که به نام استاد پویا نامگذاری شده بود رونمایی شد

مراسم رونمایی از دوکتاب پویای فرهنگ وسیمای باستانی میبد نیز از برنامه‌های دیگر این نکوداشت بود.

کتاب استاد پویا

ازطرف بنیاد میبدی ، دانشگاه میبد، دکترکمال دهقانی ، فرمانداری ،شورای اسلامی‌شهر ، اداره فرهنگ وارشاداسلامی‌،میراث فرهنگی ، پایگاه پژوهشی سرای فرهیختگان میبد ، انجمن خوشنویسان، انجمن یاوران یادگارهای فرهنکی میبد ، دکترفرهادفخاری تهرانی (عضوهیئت علمی‌دامشگاه شهید بهشتی) هدایایی به استاد اعطا شد.

پیام مدیر پژوشگاه میراث فرهنگی کشور به همایش تجلیل از استاد پویا

مدیر پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و رئیس اسبق سازمان میراث‌فرهنگی کشور در خصوص استاد «عبدالعظیم پویا» از محققان، نویسندگان و کارشناسان خبره thمیراث‌فرهنگی عنوان کرده است، پویا می‌تواند واسطۀ آشنایی با حقیقت میبد باشد و ارزش او اگر از اثری چون نارین قلعه بیشتر نباشد، کمتر هم نیست.

«سیدمحمد بهشتی» در پیامی‌که به‌مناسبت برگزاری مراسم نکوداشت استاد عبدالعظیم پویا نوشته، آورده است: «عبدالعظیم پویا در مقدمۀ کتاب سیمای شهر باستانی میبد، انگیزۀ تألیف این کتاب را نگرانی دانسته، نگرانی از دست رفتن آثار و میراث گذشتگان این شهر. هر چند این نگرانی بجاست اما باید بگویم که ما بیش از این آثار نگران خود او هستیم. اویی که نگرانی‌هایش نشان می‌دهد که میبد را به جا آورده و می‌تواند واسطۀ آشنایی ما با حقیقت میبد باشد؛ او هم یکی از صاحبخانه‌های میبد است که ملاقات با حقیقتِ میبد بدون آشنایی با او و حضور در محضرش دست نمی‌دهد. به این اعتبار، ارزش او اگر از اثری چون نارین قلعه بیشتر نباشد، کمتر هم نیست…».

حاضرین در نکوداشت استاد پویا

مدیر پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشورمان در بخش دیگری از این پیام عنوان کرده است، «پویا در طول زندگی پر بارش همچون آرشی است که تیر پرانی را در چلۀ کمان گذاشته و با نهایت زوری که در بازو داشته پرانده تا یک تنه نشان دهد که مرزهای معنایی میبد تا کجاهاست.»

بهشتی ادامه داده است، «مسلماً مرزهای معنایی میبد محدود به مرزهای طبیعی و جغرافیایی آن نبوده و نیست، مرزهای معنایی میبد همان مرزهایی است که قرن‌هاست با سفال‌ها و زیلوهای هنرمندان میبدی فتح شده، مرزهای میبد همۀ وسعتی است که رشیدالدین میبدی با اثر گرانمایۀکشف‌الاسرار و عده الابرار توانسته فتح کند و عبدالعظیم پویا در زمرۀ معدود کسانی است که این محدوده را شناخته و تلاش کرده به دیگران بشناساند.»

 

مجری مراسم نکوداشت استاد پویامجری مراسم

ورود استاد پویا

استاد عبدالعظیم پویاخوش و بش رئیس دانشگاه با استاد پویا و آقای گرمارودی

نکوداشت استاد پویا  حاضرین در نکوداشت استاد پویا(البته این اول مراسم چون آخرکار دیگه جای نشستن نبود و سالن پر شد)

 

حضار گرامی این مراسم

گروه آوازاینها هم یک گروه آواز خراسانی بودن که دو تا شعر زیبا رو با سازشون اجرا کردن

 

دوست استاد پویا

سید علی  گرمارودیسخنان آقای گرمارودی درباره استاد پویا

رونمایی از کتاب استاد پویارونمایی از دو کتاب استاد پویا

استاد پویاکتاب سیمای باستانی میبد  و پویای فرهنگ

باری دیدن ادامه عکس ها به ادامه مطلب بروید


سرزمینم ایران میبد ,پویا ,استاد ,مراسم ,، ,دانشگاه ,استاد پویا ,است که ,این مراسم ,نکوداشت استاد ,پویا در ,قلعه بیشتر نباشد، ,آقای گرمارودی ,می‌تواند واسطۀ آشنایی ,مدیر پژوهشگاه میراث‌فرهنگیمنبع

آغاز تاریخ ایران

امام خمینی

تشییع شهید گمنام

بزرگداشت مولوی

استان خراسان شمالی و منابع طبیعی آن

نکوداشت استاد پویا

کانال ایرانشناسی

مشخصات

آخرین جستجو ها

قهوه دات کام lilini بلبرینگ یکم بیشتر بمون خبار نیمروزی رپ آبادان Danaxscok9 Posto همه چی دانلود آهنگ جدید دانلود طرح های توجیهی